2012 Április / Ekcémás bőr ápolása

Ekcémás bőr ápolása

A hideg hónapokban a hőmérséklet ingadozás és a fűtött levegő miatt bőrünk kimerül és tavaszra elveszíti nedvességtartalmát. Viszketés, hámlás és feszülő érzés jön létre. A neurodermatitiszre, ekcémára hajlamos felnőttek és gyerekek a téli és tavaszi hónapokban még jobban szenvednek a viszketéstől. A száraz és viszkető bőrnek különleges hidratálásra van szüksége. Manapság nehéz megtalálni a sok káros anyagot tartalmazó kozmetikumok közül azt, amelyik nem ártalmas az egészségre, főleg, ha a gyermekünkről van szó.

A Quality Life Szépség és Ápolás kozmetikai termékcsaládja nem tartalmaz az egészségre káros ásványi olajokat, szilikonokat, illatszereket, konzerválószereket és emulgátorokat.

Mégis mivel képes a növényi olajokat a vízfázissal összekötni?

Bőrazonos foszfolipidekkel. Ezek képesek a két fázisból krémes balzsamot alkotni, így biztosítva a teljesen egészséges bőrápolást. (Lásd: http://www.qualitylifehungary.hu/szepseg-es-apolas/)

Ezen termékcsaládból a Hidratáló Balzsam Plusz karbamidet (urea) és esszenciális zsírsavakban gazdag kiváló minőségű ligetszépe olajat (gamma-linolénsav) tartalmaz, ami a neurodermatitiszes, ekcémás bőrfelszínt helyre állítja és ezáltal csökkenti a nedvességveszteségét. Az urea csillapítja a viszketést, a trigliceridek, a shea vaj, a szkvalén, a foszfolipidek és a foszfatidil-kolin (PC) ápolja és elősegíti a bőr védőrétegének helyes működését, a barrier funkciót. A bőr normális barrier funkcióját a lipid összetétel, a pH és a hidratáció együttesen határozzák meg. Az egészséges bőr pH-ja savas, amely szükséges a fertőzések elleni védekezéshez és a lipidek előállításához is. Nem megfelelő bőrhidratáltság esetén a kiszáradt, berepedezett bőr belépési kaput jelenthet a kórokozók számára és az ekcéma kialakulásának is kedvez.

Kérdése, kérése van?  Ne habozzon, írjon nekünk.

  1. Vannak más bőrápoló termékeik is?
  2. Ha nem ekcémás a bőröm csak száraz, akkor mit javasolnak?
  3. Milyen kiszerelésben van?
  4. Hogyan kaphatok VIP kedvezményt?..stb.

Különleges lehetőséget kínálunk fel minden kedves megrendelőnknek:

Aki Központunkban vásárol bármely Szépség és Ápolás terméket, az nemcsak VIP kedvezményt kap, hanem egy INGYEN Belépőt – Európában Magyarországon elsőként bemutatásra kerülő kozmetikai újdonságról szóló – ELŐADÁSRA.

Az előadáson megismerhet egy új technológiát, amely áttörést hoz a szépségipar és wellness területén azáltal, hogy a sejtek energiaáramlását segítve a bőrt sejt szinten regenerálja!

Mint bizonyára Ön is tudja, az információ érték.

Legyen Ön is az elsők között, aki megtudja mi ez az újdonság.

Termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre.

Quality Life Team

TERMÉSZETESEN egészségesen

Vissza a Hírlevél oldalra