2012 Augusztus / Van parlagfűallergiás ismerőse?


Van olyan ismerőse, aki parlagfű allergiától szenved?

Magyarországon a leggyakoribb allergiát kiváltó allergén a parlagfű. A parlagfű pollenre allergiás népesség száma évről-évre nő, szezonja augusztus és október között van, főként az allergiás orrnyálkahártya-gyulladás, allergiás szemkötőhártya-gyulladás és az asztma tüneteinek a létrejöttében és súlyosbodásában játszik szerepet.

Védekezés: A gyógyszeres kezelésből és az allergénmentesítésből áll.

Azt tudjuk, hogy a gyógyszeres kezelés sok káros és kellemetlen mellékhatással jár: fejfájás, idegesség, fáradtság, aluszékonyság, étvágyfokozódás, álmatlanság stb. Mivel Ön HYLA tulajdonos ezért tisztában van azzal, hogy a HYLA tökéletesen tiszta levegőt bocsát ki, így az allergéneket is teljes mértékben kiszűri a szoba levegőjéből és a környezetből is eltávolítja (ágybetét, ágynemű stb.).

Ha van olyan ismerőse, aki szenved az allergiától, akkor segítsen rajta!

Ajánljon minket! MEGÉRI!

Cégünk mindig értékes ajándékokkal hálálta meg ügyfelei ajánlását. Most több újdonság is érkezett – a HYLA minőségi KONYHAI kiegészítői -, amik közül Ön választhat sikeres ajánlása után. Ha ajánlana és szeretné megtekinteni ajándékválasztékunkat, akár központunkban személyesen is megteheti vagy kérje e-mailben.

Csatlakozzon a HYLA Világához a facebook-on: http://www.facebook.com/HylaVilaga

 

Várjuk!

 Ha bármiben a segítségére lehetünk, kérdése van, hívjon minket.

Quality Life Team

Vissza a Hírlevél oldalra