2012 Szeptember/ HYLA minőség a konyhában 2

HYLA minőség a konyhában 2.

Az igényes és modern háziasszonyok ma már kihasználhatják a technika korszerű vívmányait a konyhában is! Időt, energiát és pénzt spórolnak, ugyanakkor egészségesebb táplálkozást is biztosítanak az egész családnak. Ehhez biztosítja a Hyla a tőle megszokott minőségi eszközöket.

Konyhai sorozatunk első hírlevelében a rozsdamentes acélból készült HYLA Főző és Tálaló edénykészletről számoltunk be. Most lássuk mi kell még nekünk, mai, modern háziasszonyoknak a konyhában:

Kés szett (6 darabos)

Funkcionális kialakítás, minőségi anyagok, kifogástalan kivitelezés, ezek a tulajdonságok jellemzik a HYLA kés készletét.  A kések pengéje és fogója egybeöntött speciális acélból készült. Örök darab, hiszen soha nem fog letörni, eltörni a műanyag fogó rész, ugyanis nincs.

Helyette az ergonomikus kialakítású különleges acélfogó felső részén, – ahol a kézfelülettel érintkezik a kés fogója – egy speciális műanyag a polioximetilén (POM) bevonat található, melynek köszönhetően a kés tapintása finom, kényelmes és biztonságos. Ezen felül magas kopásállóság, formatartás jellemzi ezt a thermoplasztikus anyagot, melyet direkt kemény anyagok – mint a kés acél anyaga – precíz illesztéséhez fejlesztettek ki. Így a baktériumok és kórokozók sem tudnak megtelepedni rajta, ami nem elhanyagolható szempont, ha konyhai eszközről van szó.

Vákuumtál szett (3 darabos) 

A levegő a legnagyobb ellensége a frissen tarthatóságnak. A vákuum technológia alkalmazásával a levegő kiszorítható ezekből az edényekből és nem is szivárog vissza bele. Miért jó ez? Mert, ha a tálban csökkentjük az oxigénszintet, akkor csökken a baktériumok száma is, amik ronthatnák az étel minőségét. Ez azt jelenti, hogy ezekben a tálakban az étel jóval tovább megőrzi frissességét, tápanyagait, mint a hagyományos tároló edényekben. Ezen felül tökéletesen használható mélyhűtőben, mikrosütőben és mosogatógépben is.

 A HYLA minden területen segít Önnek!

Használja ki a HYLA korszerű konyhatechnológiáját is családja egészséges életének megteremtéséhez és munkájának megkönnyítéséhez.

 Ezen termékek is a piaci árnál jóval alacsonyabb összegért, vagy Hyla pontokért is megvásárolhatók! Részletekért hívja központunkat: 1/481-0776.

Quality Life Team

Vissza a Hírlevél oldalra