2013 Február / Természetes fertőtlenítés

Természetes fertőtlenítés a HYLA-val.

Két hete hazánkban is átlépte a járványküszöböt az influenzaszerű-megbetegedésekkel orvoshoz fordulók száma. A legjobb, ha igyekszünk a fertőzéseket elkerülni, vagyis: megelőzzük a betegség kialakulását. Lényeges momentum a körülöttünk lévő levegő fertőtlenítése is illóolajokkal vagy környezetbarát fertőtlenítő szerekkel, melyek természetes dezinficiensek. Legalkalmasabbak erre a feladatra – a HYLA víztartályába csepegtetett – citrom, a fenyő, az eukaliptusz és a menta illóolaj vagy a teljesen természetes alapanyagú HYLA fertőtlenítők.

A HYLA fertőtlenítők nem tartalmaznak klórt. Egyedülállóan teljesen természetes anyagokból állnak, 100%-ban biológiailag lebomló termékek.

Kétféle fertőtlenítő használható a HYLA-hoz:

  1. Levegő fertőtlenítő
  2. Felület fertőtlenítő

1. A levegő fertőtlenítőt lehet a vízbe adagolni vagy a levegőbe permetezni. Elég csupán 5 ml / 5 pumpálás / fertőtlenítő anyagot a víztartály 4 liter vízéhez adagolni és ez gyakorlatilag teljesen elpusztítja a mikroorganizmusokat a vízben és a levegőben is.

A HYLA fertőtlenítő teljesen szagtalan, ezért nem zavarja az aromaterápiát, az inhalálást. Hosszantartó fertőtlenítő és antibakteriális hatású.

2. A felület fertőtlenítő bármilyen felület fertőtlenítésére használható nem károsítja azokat /fa, műanyag, fém, stb./. De puha felületekhez pl. szőnyegekhez, matracokhoz is használható. A felületre spriccelünk a fertőtlenítőből egy keveset, várunk egy kicsit, majd összetakarítunk a Hylával.

Ha HYLA fertőtlenítőt használ, akkor a felület és a levegő is baktérium-, csíra-, és penészgomba mentes lesz. Ráadásul mindeközben maga a Hyla készülék fertőtlenítése is megtörténik.

 Februári akciós árat megtalálja Facebook oldalunkon:

http://www.facebook.com/HylaVilaga

Sőt ezen kívül még olyan érdekességet is megtudhat, mint pl.

melyik híres színész használ HYLA-t.

Quality Life Team

Vissza a Hírlevél oldalra