Energetizálás

Energetizálás

Forradalmian új technológia

 

Az új technológia lényege:
Energiadús, kolloid emulzió előállítása természetes módon, otthon, közvetlen a vízcsapból.

Mitől lesz energiadús a víz?
Egy forradalmian új technológia segítségével lehetséges a sima csapvízből egészséges, vitalizáló vizet előállítani. A csapvíz a friss forrásvíz energiájával telik meg. Eme technológia segítségével előállított vizet sejtjeink és anyagcserénk is jobban tudja hasznosítani.

Egy szabadalmaztatott örvénytechnika segítségével a gyenge minőségű csapvizet egy jobbmenetes duplaörvénybe terelik.

Miért?
Azért, mert csapvizeinket nyomással keskeny csöveken át kilométereken keresztül áramoltatják, így az elveszti a forrásvíz vitális energiáit és még a struktúrája is megváltozik. A vízmolekulák úgynevezett klaszterekké rendeződnek össze, ezáltal megkötik a káros anyagokat, amik ezután lerakódnak a vízcsövekben vagy az ivóvízzel együtt az ételeinkbe és szervezetünkbe kerülnek. Az ásványvízipar megpróbálja ezt az energiaszegény vizet szénsav hozzáadásával felpezsdíteni. Ez azonban megtévesztő, csupán a nyelvünk érez egy kis élénkítő bizsergést, viszont a vízklaszterek megmaradnak. Sejtjeink ezt a klaszteres vizet nehezen tudják felvenni és az anyagcserében hasznosítani.

A fenti örvénytechnológia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, ezáltal energetizálja a vizet és oxigéndússá teszi. Minél kisebb a vízklaszter, annál könnyebb a vízben lévő táp- és ásványi anyagok behatolása a sejtbe és a káros anyagok eltávolítása.

Klaszterek feloldása, méretének csökkentése, energiadúsítás.

 

Az így kapott vízmolekulák olyanok, mint a természetben
is előforduló élő hegyi forrásban.

 

 

 

 

De itt még nem állunk meg!