Quality Life Energetizáló Italrendszer
Mire megoldás?
Hol a megoldás?

 

Quality Life Energetizáló Italrendszer

 

Forradalmian új technológia!

Egy szabadalmaztatott örvénytechnika segítségével a gyenge minőségű csapvizet egy jobbmenetes dupla örvénybe terelik.

Miért?
Azért, mert csapvizeinket nyomással keskeny csöveken át kilométereken keresztül áramoltatják, így az elveszti a forrásvíz vitális energiáit és még a struktúrája is megváltozik. A vízmolekulák úgynevezett klaszterekké rendeződnek össze, ezáltal megkötik a káros anyagokat, amik ezután lerakódnak a vízcsövekben vagy az ivóvízzel együtt az ételeinkbe és szervezetünkbe kerülnek. Az ásványvízipar megpróbálja ezt az energiaszegény vizet szénsav hozzáadásával felpezsdíteni. Ez azonban megtévesztő, csupán a nyelvünk érez egy kis élénkítő bizsergést, viszont a vízklaszterek megmaradnak. Sejtjeink ezt a klaszteres vizet nehezen tudják felvenni és az anyagcserében hasznosítani.

Első lépésben a fenti örvénytechnológia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, ezáltal energetizálja a vizet és oxigéndússá teszi. Minél kisebb a vízklaszter, annál könnyebb a vízben lévő táp- és ásványi anyagok behatolása a sejtbe és a káros anyagok eltávolítása.

Klaszterek feloldása, méretének csökkentése, energiadúsítás.

Az így kapott vízmolekulák olyanok, mint a természetben
is előforduló élő hegyi forrásban.

 

Második lépésben pedig a rendszer kiváló minőségű, természetes olajokat adagol a vízbe, és nem csak a vízklasztereket, de az olajokat is szétbontja egész apró cseppekké. Ezáltal egy kolloid emulzió keletkezik, amely szállítja a vitális anyagokat, vitaminokat a sejtjeinkbe.

 

 

Az italrendszer energetizálja, élettel telibbé és forrástisztaságúvá varázsolja a vizet. Prémiumminőségű, pompás, egészséges és természetes ital a vízcsapból.

       Az italrendszerhez kifejlesztett természetes   olajok

1.    Alapolaj

  2.    Oliva Olaj

   3.   Gránátalmaolaj

 Az italrendszerrel is fogyasztható Gyógynövényitalok

Válasszon 18 féle speciális Gyógynövényitalainkból

 

Fontos azonban, hogy milyen vizet használunk mindehhez?
Csapvizet?
Sajnos az nem jó, mert sok egészségre káros anyagot tartalmaz.

Miért a csapvíz nem egészséges? Nem. Itt megtalálja a magyarázatot.

Akkor mit tegyek?
Tisztítsa meg a vizet, mielőtt beleengedi az italrendszerbe. Csak így biztosíthatja ennek az egyedülálló technológiának az egészséges és jótékony hatását.
A megoldást itt találja!

 

Vissza az Energetizáló Italrendszer termékekhez