Gyógyító rezgés
Mire megoldás?
Hol a megoldás?

Az egész család számára használható fittness készülék.

A Schumann-féle rezonancia elv és egy biogeometrikus, természetes, háromdimenziós forgású rezgésminta alapján fejlesztették ki. A 7,8 Hz frekvenciával történő jobbra forgó rezgéssel egy enyhe energiaáramlás történik, úgy mint egy Tornádóban. Hatása nem csak az egyes szervekre vagy ízületekre korlátozódik, hanem az egész testünket stimulálja, így különböző bántalmakra is használható.

A következő betegségek, panaszok esetében nyújt hatékony segítséget:

artrózis, artritisz, porckorongsérv, cellulitisz, vérellátási zavarok, fybromalgia, izületi fájdalmak, derékzsába, isiász, fejfájás, visszértágulat, LWS szindróma, nyirokduzzanat, libidócsökkenés, Bechterew-kór, nyakmerevedés, idegesség, oszteoporózis, parkinson kór, emésztési problémák, reuma, hátfájás, alvászavar, stressz, túlsúly, feszültség…

Az egyes betegségekhez a készüléket az annak megfelelő testhelyzetben kell alkalmazni naponta csupán pár percig. Hatékonyságát fokozza a kiváló minőségű, természetes Gyógynövényitalok fogyasztása és a  Tömjén- és mirhaolaj használata.

A készülék ideálisan alkalmazható az összes mozgásszervi megbetegedésnél: a sportolás közben kialakult ízületi, gerinctájéki kopásnál, vagy izomzati sérülésekkor is. Nincsenek negatív mellékhatásai, gyerekek és idősebb korúak is használhatják, egyszerű a kezelése és már pár alkalom után érezni fogja jótékony hatását.

 Fizikai erőfeszítés nélkül mozgatja meg szervezetét!