AMEGA
Mire megoldás?

 Egészséges Test Program

 

Az univerzumban mindent energia éltet. Még a sziklák is élnek, csak azok sokkal alacsonyabb frekvencián rezegnek, mint mi, emberek. Minden mindennel összekapcsolódik. Az a folyamat, amit úgy neveznek, hogy a skaláris hullámok önmagukba való visszacsatolódása (hurok vagy fázis-zár) a titka az általunk érzékelt összekapcsolódásnak.

Ez egy természetes jelenség, ami abból áll, hogy a nullponti mező mindent, ami benne található, harmóniába hoz azáltal, hogy a skaláris állóhullámokat magukba visszacsatolja. Az univerzum kezdete óta ezeken a hullámokon keresztül történik mindenféle információ áramlása.

Azt az energia rácsot, amire az univerzumban minden épül, nullponti vagy zéró ponti energia mezőnek hívjuk. Amikor ezek a skaláris hullámok már önmagukba nem térnek vissza, kilépnek a fázis-zárból, akkor kezdünk tüneteket tapasztalni. Nagyon fontos az egészséges energetikai szerkezet visszaépítése a nullponti energia rácsra ahhoz, hogy felépüljünk egy betegségből vagy valamilyen krónikus állapotból. A tudósok még csak mostanában kezdik felfedezni az energia világának a titkait. Amit valójában ténylegesen már tudnak, az a nullponti energia elvein alapul: az energiát meg lehet változtatni és visszaállítani az eredeti formájába. Ha a fázis-zár mechanizmus valahogyan megsérül, akkor szükség van egy külső segítségre az „újra emlékezéshez”.

 

 

Ismerje meg Ön is ezt az új öngyógyító technológiát!