Hyla Edényszett

Hyla Főző és tálaló edénykészlet

(16 darabos)

  1. Lábos (16 cm x 8 cm) + fedő
  2. Nyeles lábos (16 cm x 8 cm) + fedő
  3. Párolóedény fedő nélkül (20 cm x 9 cm) (0.6 mm)
  4. Lábos (20 cm x 12 cm) + fedő
  5. Lábos (24 cm x 15 cm) + fedő
  6. Serpenyő (24 cm x 6,5 cm) + fedő
  7. Univerzális tál (20 cm x 7 cm) + műanyag fedő
  8. Lábos alátét (2 db)
  9. Tapadókorongos gomb

 

Csomagoló doboz:55,5 cm x 51 cm x 19 cm) A fogók és az edények alja Hyla logóval ellátva.

Felhasznált anyag: Rozsdamentes orvosi acél (CR/Ni 18/10)

Fogantyúk:  rozsdamentes acél és bakelit kombinációja

Indukciós alj rétegei: rozsdamentes acél + alumínium + vas + alumínium + rozsdamentes, orvosi acél 18/10

Thermo kijelzős fedő: rozsdamentes acél bevonat + skála + hőmérő

 

A Hyla Főző és tálaló edénykészlet egy forradalmian új egymásba épülő edényrendszer, mely só, víz vagy olaj használata nélküli főzést tesz lehetővé, megtartja az ételek természetes aromáját, ízét, vitaminokat, tápanyagokat. Kevés kalóriával, kevés zsiradékkal állíthatók elő az ételek. Mindezek tükrében biztonsággal állíthatjuk, hogy elengedhetetlen eszköz az egészséges életmód megteremtéséhez.

 

Formatervezés

Elegáns formatervezés és időtálló stílus jellemzi. Az exkluzív design találkozik az egészséges főzési technológiával, hogy megalkossa a minőségi eszközt a főzéshez.

 

Fogó

A fogók egyedülálló konstrukciójuknak /speciális műanyag betét/ köszönhetően mindig hidegek maradnak, könnyűek, így lehetővé teszik a biztonságos használatot és a könnyű kezelhetőséget is. Mivel ellenáll a magas hőmérsékletnek, mosogatógépben is biztonsággal használható.

 

Akkutermikus alj

A legfontosabb része a HYLA főző rendszerének az akkutermikus alj. Az 5 rétegű műszaki tervezésű alj, speciális fém komponensei hatékony hőtárolást és egyenletes hő eloszlást eredményeznek. Ennek segítségével a hő az égőről gyorsan átvezetődik az aljon keresztül az ételbe anélkül, hogy energiát veszítene és egyenletesen szétterül az egész felületen. Ezen felül teljes mértékben alkalmasak hagyományos és indukciós tűzhelyen való használatra is.

 

Hő kijelző

Nem kell többé főzés közben állandóan felemelgetni az edény fedelét ahhoz, hogy meggyőződjünk az étel megfelelő, egyenletes főzéséről vagy arról, hogy elkészült. Összesen annyit kell tenni, hogy rápillantunk a kijelzőre.

 

Dupla főzés

Az egymásra épülő edényrendszernek köszönhetően több ételt is tudunk egy időben, egyszerre elkészíteni, ugyanazon energiát felhasználva. Tehát időt és energiát spórunk meg.