HYLA
Mire megoldás?
Hol a Megoldás?

HYLA Levegő és helyiségtisztító berendezés

 A HYLA levegő- és helyiségtisztító készülék energiatakarékos, multifunkcionális, környezetbarát berendezés, melynek az egészségmegőrzésben is jelentős szerepe van. Vízszűréses + szeparációs /cseppleválasztós/ technológiát alkalmaz a levegőben található mikroorganizmusok, allergének és a mikropor kiszűrésére. A Hyla a levegőben lévő szilárd mikroszennyeződések mellett a légnemű szennyezőanyagokat /pl. füst, formaldehid stb./ is kiváló hatékonyságokkal szűri ki.

Lásd -> ANTSZ minősítés

A szeparátor technológiával rendelkező készülékek közül a HYLA az egyetlen, amely világszabadalmi védettséggel rendelkező, öntisztuló szeparátort használ, biztosítva ezzel a sokkal hosszabb működési időt és élettartamot, a mindig kiegyensúlyozott fordulatszámot és nem utolsó sorban a könnyű tisztán tartást. A Hyla kiszűri a mikroport, az allergéneket, a penészgombákat a levegőből és beállítja az optimális páratartalmat. A szabad szemmel nem látható mikropor, illetve a vízben nem oldódó szennyeződések sem jutnak vissza a légtérbe, hiszen a percenként 25000-et forduló szeparátor megakadályozza ezt.

A tökéletesen tiszta levegő előállításán kívül a készülékhez tartozó változatos alkatrészeknek köszönhetően a HYLA takarítógépnek is kiváló, minden takarítási funkciót ellát. Segítségével pormentesíthető a lakás összes felülete: szőnyegek, kárpitozott bútorok, függönyök, hidegburkolatok, lámpaburák, stb., pillanatok alatt elvégezhető az ablakpucolás, csillogóvá polírozható a parketta, márvány, csempe, járólap. Mindezt porzsákok nélkül, tiszta, friss és illatos környezetben!

Tehát megteremthető teljes környezetünk tisztán tartása és biztosítható az egészséges TISZTA levegő.

A készülék alkalmas többek között:

Levegőtisztításra Párásításra Szagelszívásra
Levegőillatosításra Aromaterápiára Inhalálásra
Levegő fertőtlenítésre Portalanításra Só- és barlangterápiára
Szőnyegtisztításra Mélytisztításra Asztmás tünetek csökkentésére
Atkátlanításra Kárpittisztításra Allergiás problémák megelőzésére
Ablaktisztításra Függönyök portalanítására Szőnyegek, bútorok kárpittisztítására
Vízfelszívásra Penészgomba megszüntetése Hideg burkolat tisztítására
Vákuumozásra Levegőfújásra Kültéri burkolatok tisztítására
Polírozásra Állatszőr eltávolításra Szobanövények lemosására

Szeretné kipróbálni  mielőtt a vásárlásról döntene?

Semmi akadálya, készülékeinket akár ki is bérelheti, így saját maga is meggyőződhet hatékonyságáról. Ha meg van elégedve a készülékkel és a vásárlás mellett dönt, akkor a bérleti díjat beszámítjuk készülék vételárába!

Bérlési árak

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretne többet megtudni a készülékről, vagy kipróbálná, akkor kérjen INGYEN bemutatót.

vissza

 Promóciós Termékeinket itt megtekintheti