Kozmetika otthon
Mire megoldás?

Természetes Testápolás Program

 A zuhanyozás, fürdés és testápolás új korszaka.

Ez is egy teljesen egyedi és új technológia, mely egy évszázadokkal ezelőtti ősi módszeren alapul, a köpölyözésen.

Miért?
Mert természetes. A köpölyözés, a vákuumos kezelések ősi verziója.
A köpölyözés lényegében nem más, mint hő és üvegbura segítségével egy légmentes közeg létrehozása. A hőt helyettesítheti egy pumpa is, és az ‘üvegbura’ avagy köpölyöző pohár a korai  időkben, pontosabban az ősi egyiptomiaknál még bambuszból készült. A görögök pedig annyira  nagyra becsülték a köpölyözés, azaz vákuumos kezelés erejét, hogy az orvosok emblémájául is a  köpölyöző burát választották.

Az ősi módszeren alapuló új technológia: a vákuummasszázs.

Ez egy teljesen új módszer, mely feszesíti a bőrt, a ráncok eltűnnek, narancsbőr ellen (cellulitis) is igen hatékony és még számos jótékony hatást nyújt bőrünk és egészségünk számára.

Kapcsolódó cikk -> A cellulitisz és kialakulása

Hogyan?
A vákuummasszázs a bőrt ritmusosan szívja magába és engedi el. Ezzel a pumpahatással a kötőszövetek mélyebb rétegei is elérhetőek. A nyirokrendszert aktivizálja, ezáltal hatékonyabb nyirokáramlást tesz lehetővé, így a test alapvető méregtelenítési folyamatait segíti.  A bőr szívása – az enyhe nyomás és az egyidejű masszázs segítségével – regenerálja a fáradt szövetet, aktiválja a kollagén termelődését és ezáltal csökkenti a ráncokat. Ezen felül leveszi válláról a “terhet”, elősegíti a feszült nyak és hát ellazítását.

További jótékony hatásai:

  • segít az immunrendszer felépítésében
  • a káros anyagok kiválasztódásában
  • felélénkíti az anyagcserét
  • ellazítja a testet, a lelket
  • elősegíti a fogyást

Gazdaságos, hiszen a zuhanyfej 70%-al kevesebb vizet használ, mint más normál zuhanyfejek. Egyszerűen és kényelmesen használhatja otthoni zuhanyzójában.

Maximális wellness- és zuhanyélmény, minimális víz- és energiafelhasználással.