Női egészség
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Női egészség 

- Vitalizáló gyógynövényital

Segítség a havibajban

 

Sok nő érzi kellemetlenül magát a menstruációja előtt, lelki érzékenységre és feszülő fájdalmakra panaszkodnak az altestben és a mellekben. Ezeket a panaszokat premenstruációs szindrómának is nevezik. Ezek a tünetek jelentősen csökkenthetőek vitális anyagokkal, ösztrogénhatású növényi alkotóanyagokkal, kikapcsolódással (például egy ayurvéda olajos wellness masszázzsal) és friss gyümölcsökkel és zöldségekkel teli könnyű táplálkozással.

A termék tartalmaz:

Közönséges palástfű A közönséges palástfüvet a női betegségekre a kolostori gyógyászatban is alkalmazták, különösképpen a fájdalmas menstruáció jelentkezésekor.
Zab A zab értékes szénhidrátokat, ballasztanyagokat, oldható kovasavat és ásványi anyagokat tartalmaz. A kovasav fontos az egészséges, ránctalan bőr számára, és ahhoz, hogy körmeink erősek és a hajunk fényes legyen.
Pásztortáska A pásztortáska növényi hormonjai szabályozzák az erős havi vérzést
Cickafarkfű Alhasi fájdalmak esetén használják.
Komplex multivitamin A C-vitamin erősíti a kötőszövetet és antioxidánsként az E-vitaminnal együtt küzd a szabad gyökök ellen. A B-komplex vitamin, a B1, B2, B6 és B16 vitaminok elősegítik a hormonrendszer helyes működését. A folsav és a biotin erősíti a bőrt és a hajat.
Magnézium Az izmok számára fontos ez az ásványi anyag, megszünteti a méhgörcsöket és erősíti az idegeket.

…és a további értékes gyógynövények:

Például: kamilla, citromfű levél, édesgyökér, mezei katáng, gyermekláncfűgyökér, málnalevél

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra