Quality Life Kozmetika
Mire megoldás? 
Hol a megoldás?  

A vákuummasszázs a természetes kozmetikai kezelések új eszköze. Alkalmazása az évszázados, általánosan ismert, megbecsült és bizonyított köpölyözéses kezelésből keletkezett. Orvosok és tudósok igazolják világszerte átfogó egészségügyi hatását.

Ez az új, egyedülálló buborékképző zuhanyfej egyesíti a víz és valódi vákuummasszázs előnyeit. Két speciális csatlakozója – két különböző méretű harang – segítségével kényelmesen masszírozhatja arcát és egész testét zuhanyozás közben. A meleg zuhanyvíz kitágítja a pólusokat és felmelegíti a bőr alatti zsírt, így könnyíti meg annak a bőrfelszínre jutását. A szívó hatás a zsírsejtek megnyúlását eredményezi, ezzel az elraktározódott zsírokat, salakanyagokat felszabadítja és elszállítja. Ugyanakkor rögtön magába szívja a faggyút és a szennyeződéseket lemossa, így azok nem tudnak visszajutni a bőrbe.

A nyomás alatti vákuum masszázs eredményesen alkalmazható a bőr feszesítésére, a cellulitis kezelésére, az arc ráncainak eltüntetésre. A harang által előállított vákuum a bőrt tisztítja és egyúttal masszírozza is. Ezzel a kettős hatásmechanizmussal a vákuum masszázs igen hatékony. Használatához javasoljuk speciális természetes olajaink közül a Natura Plus olajat, mely a benne lévő Avocado- és szezámmagolaj különleges hatóanyagainak köszönhetően segíti a pólusok tágulását és a bőr tisztulását.

A vákuummasszázst egyszerűen és kényelmesen használhatja saját otthonában. Használja minden nap a QualityLife Testápolórendszerrel együtt.
Felejthetetlen zuhanyélményben lesz része!

A Quality Life Kozmetika hatékony kiegészítője még a QualityLife Szépszégápolás bőrazonos anyagokból készült kozmetikai termékcsalád.

A rendszerek együttes alkalmazásával, egészség- és wellness oázissá változtatja zuhanyzóját.