Svédcsepp
Svéddcsepp / Schwedenbitten/

-          Vitalizáló gyógynövényital  (Nr. 6119)

Funkcionális élelmiszer Dr. Jabs ajánlásával

Használja ki a Svédkeserű erejét!

 

Dédanyáink házi patikájában a svéd gyógynövények előkelő helyet foglaltak el. A Svédkeserű egy olyan szer volt, ami nem hiányozhatott egyetlen orvosságos szekrényből sem. A keverék az emésztést elősegítő hatása révén vált ismertté.

Ráadásul a svéd gyógynövényeknek a keserű anyagok miatt különböző hatásokat tulajdonítanak, például: megszünteti a gyomorgörcsöt, puffadást, elősegíti az epe és a bélrendszer működését és megnyugtatja a gyomrot.

Újabban a svéd gyógynövényeket már zsírégetőként is reklámozzák. Mindezek mellett a Svédcsepp alkalmazása erősíti az immunrendszert is.

A svédcsepp egy olyan nagyon régi mixtúra, amelynek hatása már évezredek óta bizonyított. A mi receptünk különlegessége abban rejlik, hogy kivonjuk az alkoholtartalmat és ezáltal a mi Svédcsepp – Vitalizáló gyógynövényitalunk mindenki számára fogyaszthatóvá válik.

A termék tartalmaz:

 

Árnika-gyökér:          Étvágytalanság, gyomorgörcsök és puffadások ellen
Szerecsendió: Élénkíti a vérkeringést és a szívet, erősíti az egész szervezetet, valamint emésztéstámogató hatása van.
Fehér kurkuma:         Gyulladáscsökkentő hatása van, serkenti az epe működését, segít az enyhe fejfájáson.
Tárnicsgyökér: Gyomornedv-elválasztást fokozó, étvágygerjesztő hatása közismert, jó emésztésjavító. Étvágytalanság vagy teltségérzettel kísért emésztési panaszok gyógyításában egyaránt használják.
Kardamom: Ayurvédás afrodiziákum. Emésztési rendellenességek, asztma, bronchitisz, húgyúti panaszok, nehézlégzés, köhögés, hányinger kezelésében van nagy szerepe..

és a további értékes gyógynövények:

 

Például: kálmosgyökér, fehér üröm, mirha, vérontó pimpó /vérontófűnek is nevezik, ceyloni fahéj, szerecsendió virág, keserű narancs, szuhar

 

 

 

 

 

 

 

 

                  Vissza a Gyógynövényital termékekhez