Quality Life Testápolórendszer
Mire megoldás?
Hol a Megoldás?

Quality Life Testápolórendszer

 

Testünk „védőburkolata” a bőr, nap mint nap baktériumok tucatjaival találkozik, táplálék anyagokat és vizet raktároz el, központi érzékszerv és mindezek mellett a lélek tükre.
A bőrünk véd minket a környezeti ártalmak, a napsugárzás, a légszennyezés és a hideg ellen is. Naponta kell ápolni, hiszen a korral a bőr regenerálódó képessége is csökken, kiszárad, megrepedezik, ráncosodik!

Ez a technológia, – melynek egyedülálló örvénytechnológiája képes a vízből és az egészséges olajokból Mikro-emulziót előállítani – biztosítja számunkra a vegyszer mentes TERMÉSZETES testápolást.
A rendszerből kifolyó selymesen lágy energetizált zuhanyvíz természetesen tiszta olajak és eszenciák keveréke. Mikrofinom – természetes alap. 100-szor finomabb, mint egy testápolókrém, kémiai és szintetikus adalék nélkül.

A testápolórendszer jótékony hatásai:

  • Természetes olajai gyorsabban és mélyebbre hatolnak a bőrbe.
  • Bőrét feléleszti belülről és lélegzésre képes marad.
  • Rugalmas, zsenge és sima lesz a bőre.
  • A bőr öregedési folyamatait lelassítja.
  • A cellulid bőrt is kezeli.
  • Gyógyhatást fejt ki a gyulladásos bőrbetegségekre, mint az ekcéma (neurodermitisz) és pikkelysömör.

A Testápolórendszer fürdőolajait a különböző bőrtípusokra, illetve a vákuummasszázs terápiájához egyedileg fejlesztették ki, hogy Ön a bőrének legmegfelelőbbet kiválaszthassa.

Az  rendszerhez használható olajok:

A rendszer hatékony kiegészítője még a QL Szépségápolás termékei, mely egy bőrazonos anyagokból készült kozmetikai termékcsalád.

Otthonában is élvezheti a forradalmian új, természetes testápolást!

 

Vissza az Testápolórendszer termékekre