2012 Május / Az autótakarítás fontossága

Milyen veszély leselkedik ránk az autók utasterében?

Egy brit felmérés szerint az autók utastere az egyik létező legveszélyesebb baktérium-tenyészet lehet. Takarítani kell! Az autók takarítása nem csak esztétikai, egészségügyi kérdés is. A ritkán tisztított utasterekben akár a nyilvános WC-k esetében tapasztalhatónál is több baktérium tanyázhat. A brit tanulmány szerint az autók kormánykerekén, váltókarján és háttámláin akár 700 különböző baktérium, 42 baktérium/négyzetcentiméter sűrűséggel tanyázhat. A naponta többször végigtapogatott beltéri elemek, vagy a tömegközlekedési eszközök, orvosi várótermek székei után az utasok ruhájával érintkező ülések kiváló élőhelyek a baktériumok számára – kiváltképp, ha azok természetes bőrrel burkoltak vagy, ha időnként még az autóban étkezésből származó morzsák is éltetik őket.

Nedves ruhával és antibakteriális tisztítószerekkel, legalább hetente érdemes a minden nap használt autók utasterét takarítani. A pollen-allergiások számára a szellőzőrostélyok aprólékos tisztán-tartása is elengedhetetlen. Mindkét problémára megoldást jelent a Hyla felületfertőtlenítője, hiszen nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat, ugyanakkor baktérium-, gomba- és csíramentesítő hatékonyságuk bizonyított. (Kérjen részletes leírást a termékről e-mailben.)

Temérdek baktériumot hordozhatnak az üléskárpitok, amik sokszor foltosak is. A Hylának kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan, biológiailag lebomló folteltávolító spray-je van, amely szárazon is kiszedi a kárpitból a foltot és fertőtlenít is egyben! (Kérjen részletes leírást a termékről e-mailben.)

Az autó takarítása természetesen nem csak egészségügyi szempontból fontos, hanem egy tiszta autóban utazni is sokkal kellemesebb.

Ha mindkét termékből rendel, akkor a VIP kedvezményen felül egy ajándékot is kap:

Natural Care Mini szettet,

ami egy kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikai termékcsalád.

Ha kérdése, kérése van, ne habozzon, írjon nekünk. Készséggel segítünk.

Quality Life Team

TERMÉSZETESEN egészségesen

Vissza a Hírlevél oldalra