A HYLA GST fejlesztései

 

Film a GST fejlesztéseiről

 

 

 

 

 

Gejzír Szeparációs Technológia

A HYLA GST szűrőrendszere egy természeti jelenségen, a gejzíren alapul. A beszívott levegő és por a HYLA víztartályába kerülve egy felfelé irányuló áramlást hoz létre – a HYLA gejzírt. Ez a jelenség biztosítja az optimális szűrőhatást, a vízcseppek és a porszemcsék elegyedését a szeparátornál. A kizárólag kiváló minőségű anyagok használata és az apró részletekre is figyelő, minősített (ISO 9001) gyártási folyamat garantálja termékünk hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

 Intelligens fordulatszám szabályzás

A motor teljesítménye levegőtisztító üzemmódban csökkentett teljesítményű, hogy az optimális légáramlás és az alacsonyabb zajszint tökéletes arányát biztosítsa.

 Távirányító

Az elektromos kefe és a készülék be-, illetve kikapcsolásához a távirányítót is használhatja, amennyiben a készülék stand by pozícióban van.

Megerősített gégecsővégek

A gégecső mindkét végén merev műanyag háló véd a töréstől.

 Víztartály fejlesztései

1. Megvilágítás: A HYLA fej alján 2 apró led lámpa világítja meg működés közben a víztartályban lévő vizet, hogy Ön könnyen megláthassa a víz szennyezettségét és kicserélje azt, ezzel biztosítva a tökéletes tisztítási hatékonyságot.

2. Fogantyú: Az új fogantyú lehetővé teszi, hogy egy kézzel, könnyedén, csúszásmentesen kicserélhesse a víztartályban lévő vizet. Egyben a tartály a gép felső részéhez való rögzítést is egy mozdulattal megoldhatóvá teszi.

3. Pedálos rögzítő: A víztartály kocsiszekrénybe helyezése, csak egy mozdulat, magától bepattan a helyére, amikor ráilleszti, ugyanakkor, amikor felemeli a készüléket a pedál meggátolja a kocsiszekrény leesését.

 Gumis kerekek és peremek

A gurulótalp széle speciálisan kiképzett gumiszéllel rendelkezik, mely megvédi a bútorokat, a falat és még a HYLA-t is a sérülésektől. A 8 darab, szintén gumiszéllel ellátott puhán gördülő kerekeknek köszönhetően a HYLA úgy követi Önt takarítás közben, mint az árnyéka. Bármit csinál, megfordul, irányt változtat, a HYLA mindig ott lesz Ön mögött egy lépéssel.

 Gégecső pihenő állás

A készülék fogantyú mögötti része széles sávban szintén speciális gumibevonattal van ellátva, hogy a takarítás közbeni leálláskor lehetővé tegye a gégecső kényelmes és biztonságos elhelyezését.

Beépített időkapcsoló

A GST készülék levegőtisztító üzemmódban automatikusan kikapcsol 35 perc után. Nem szükséges visszamennie a szobába és kikapcsolni a HYLA-t, a légtisztítás elvégzése után a készülék automatikusan kikapcsol.

 Az új fejlesztésekkel a HYLA használata egyszerű és biztonságos.

Célunk, hogy a csúcstechnológiát, a prémium minőséget és a termék funkcionalitását az emberek és a környezet által követelt igényekhez alakítsuk. Így képesek vagyunk a legjobbat nyújtani Önnek.