Kolloid emulzió
Mire megoldás?

Egészséges Táplálkozás Program

Kolloid emulzió
Forradalmian új technológiával

Az új technológia lényege:
Energiadús, kolloid emulzió előállítása természetes módon, otthon, közvetlen a vízcsapból.

Mitől lesz energiadús a víz?
Egy forradalmian új technológia segítségével, a QL Energetizáló Italrendszerrel  lehetséges a sima csapvízből energiadús, vitalizáló vizet előállítani. Ezáltal a csapvíz a friss forrásvíz energiájával telik meg. A QL Energetizáló Italrendszerrel kezelt vizet sejtjeink és anyagcserénk is jobban tudja hasznosítani.

De itt még nem állunk meg!

Mitől lesz kolloid emulzió?
Ezt a technológiát azért fejlesztették ki, hogy a testünk értékes és főként egészséges zsírokhoz és olajokhoz is juthasson. Ezzel a technikával nem csak energiadús, vitalizáló vizet nyerünk az egyszerű csapvízből, hanem a szervezetünk számára oly fontos, természetes növényi olajokat és zsírokat is emulgeál a vízbe. Az így létrehozott vizet nevezzük kolloid emulziónak mert az olajcseppek extrém kicsik és apró eloszlásúak benne. Az ilyen formában elfogyasztott víz és egészséges olaj keverékével szerveztünk hozzájut a számára fontos egészséges olajokhoz és képes lesz a bevitt tápanyagok hatékony feldolgozására és hasznosítására.

Így tudjuk előállítani teljesen természetes módon az energiadús kolloid emulziót.

AQL Energetizáló Italrendszer könnyen felszerelhető otthoni vízcsapjára és így közvetlenül az Ön vízcsapjából folyik az egyedülállóan természetes ivóvíz emulzió.
Mire használhatjuk még ezt a kolloidos vizet?     

  • Sütéshez
  • Főzéshez
  • Öntözéshez
  • Háziállatainknak is adható!

Ezen felül a kolloid emulzió feloldja a zsírban oldódó káros anyagokat, intenzíven tisztítja a gyümölcsöket és zöldségeket. A víz lágyabb és sokkal tisztább lesz. Kb. 50%-kal kevesebb tisztítószerre lesz szüksége. Kíméletes a kezekkel és a megtisztított felületekkel.

Egészség, vitalitás és jó közérzet!

Ha tovább lép megtudhatja, hogyan működik ez az új technológia és megtalálja az egészséges, természetes olajakat is, amelyek kifejezetten az QL által forgalmazott Energetizáló Italrendszerhez lettek kifejlesztve.