2013 Június / A HYLA szűrési minősége számokban

 A HYLA 5 mikron felett 100 %-ban megszűri a beáramló levegőben lévő mikroszennyeződéseket, az 5 mikron alattiakat pedig 99, 95 %-ban!

Lásd dr. Drexler szakvélemény: http://www.qualitylifehungary.hu/tiszta-levegoszennyezett-levegoasztmaatkapordrexlers/

Miért fontos ez?

Mert a leggyakoribb allergiát okozó virágpor méretek a következők:

Nyírpollen: 19 – 22 mikron 

Fűpollen: 20 – 40 mikron

Csalánfélék: 13 – 15 mikron

Parlagfűfélék 17 – 18 mikron

Nemcsak azok számára fontos a levegő allergénmentesítése, akik már betegek, hanem azok számára is, akik még nem, hogy megelőzzék a betegség kialakulását. Főként gyermekek esetén. Gyermekeink fejlődése és jövője nagyrészt azon múlik, hogy életük elején mennyire tudunk egészséges környezetet biztosítani számukra. Az allergia okai közül az első a genetikai háttér, amely egyszerűen megismerhető a családi kórtörténetből: asztmás vagy szénanáthás szülők gyermekeinek például 2-3 -szor akkora kockázata van ugyanerre a betegségre, mint olyan családban, ahol a szülők nem allergiásak. De az, hogy a hajlamosság betegséggé válik-e, nagyrészt rajtunk, szülőkön múlik. Nagy jelentősége van külső környezetünk – lakásunk – tisztaságának, allergén-szegénységének.  Persze sajnos nemcsak a gyerekek érintettek, hanem a felnőttek is. Az allergia hirtelen, minden előzmény nélkül felnőttkorban, akár hetvenévesen is kialakulhat.

  Törődjön ma egészségével, hogy holnap ne kelljen törődnie betegségével.

 Ha rendszeresen használja a HYLA légtisztító funkcióját, akkor megóvhatja saját és családja egészségét, megelőzheti az allergia kialakulását.

Quality Life Team

Vissza a Hírlevél oldalra