2013 Március / Az egyedülálló Holt-tengeri só

EGY CSEPPNYI HOLT-TENGER AZ ÖN OTTHONÁBAN

Tavaly októberi hírlevelünkben (itt találja: http://www.qualitylifehungary.hu/2012-oktober-a-soterapia-elonyei-allergiasoknak/ ) már említettük, hogy a só-terápia – különösen a Holt-tengeri sóval – mennyire jótékony hatással van az allergiás betegek számára.

De mindenki más számára is nagyon hasznos, hiszen a sóterápia fő- vagy mellékterápiaként is kiválóan alkalmazható szinte valamennyi légúti megbetegedés esetében krónikus hörghurut, tüdőgyulladás akut stádiuma után, köhögés, légszomj, dohányos köhögés, megfázások és influenza, melléküreg gyulladások, légúti fertőzések, mandulagyulladás, nyelőcsőgyulladás stb. Ezeken kívül megelőző terápiaként, a légzőszervek tisztítására is kiválóan használható. Ajánlott elsősorban, dohányosoknak, vegyszerrel vagy nagy porban dolgozóknak, városban lakóknak.

Miért jobb a Holt-tengeri só a többinél?

Mert a Holt-tenger összetétele közismerten egyedülálló, 33%-os ásványi anyag tartalma (21 féle ásványi anyag, amelyek közül 12 semelyik más tengerben, vagy óceánban sem található meg) tízszeresen felülmúlja a többi tengerét. 60 féle sót tartalmaz, itt található a legnagyobb koncentrációban a magnézium, a kalcium, a szilícium-dioxid, a nártium, és a kén a Föld összes sós vize közül, beleértve az óceánokat is. A klíma, a napsugár, a víz, a levegő és fekete iszap – mindegyik különleges a Holt-tengernél. Nincs még egy ilyen hely a Földön, ami a természeti elemek ilyen különleges kombinációját nyújtaná.

 ÚJDONSÁG!

 A Holt-tengeri sót mostmár nálunk is megrendelheti és otthonában élvezheti jótékony hatását a HYLA segítségével.

 A Holt-tengeri só kétféle illatban is kapható: eukaliptusz és vanilia.

Ára:  2.750 Ft / 440 gr / vagy 25.360 Ft / 5 kg /

Aki márciusban központunkba látogat, kap ajándékba egy próba adagot.

 Megrendelését bármely elérhetőségünkön megteheti.

 Törődjön ma egészségével, hogy holnap ne kelljen törődnie betegségével!

Quality Life Team

Vissza a Hírlevél oldalra