Dia
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Dia 

- Vitalizáló gyógynövényital

A diabetes mellitus a cukorbetegség az elmúlt évtizedekben ritka betegségből népbetegséggé vált. Még gyerekek is betegszenek meg “felnőttkori cukorbetegséggel”. A túlsúly, a zsír-anyagcserezavarok és a magas vérnyomás a szívinfarktus és szélütés jelentős kockázati tényezői. A természetben különböző gyógynövények találhatóak, amik az anyagcserezavarokat természetes módon enyhíthetik. A gyógynövényekkel csökkenhetjük a vércukorszintet, normalizálhatjuk a koleszterinszintet és az anyagcserét.

A termék tartalmaz:

Ceyloni fahéj A fahéj normalizálja a cukoranyagcserét és csökkenti a magas vércukorszintet.
Szójaprotein A szójaprotein kiegyenlíti a koleszterin-anyagcserét és csökkenti a magas vérzsírt. Stabilizálja az immunrendszert és a hormonháztartást, növeli a sejtek inzulinérzékenységét.
Hajdina A hajdina egy régóta ismert gyógynövény, ami stabilizálja a hormonháztartást és jótékony hatással van az immunrendszerre.
Króm és cink A króm és cink fontos nyomelemek, stabilizálják az inzulin anyagcserét.
Cistus, vagy szuhar A Cistus az antioxidánsok egy különösen hatékony kombinációja, ami védi a szívet, méregteleníti a testet. A Cistus hússzor nagyobb antioxidáns erővel rendelkezik, mint a frissen facsart citromlé. Elősegíti az immunrendszer helyes működését.

…és a további értékes gyógynövények:

Például: palástfű, fekete áfonya levelek, babhüvely, olajfalevelek, körömvirág virága, mezei katáng, articsóka, görögszéna mag, ginkgo-biloba levelek, orvosi vízitorma, cickafark, ginszenggyökér, spárgagyökér

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra