Energia
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Energia 

- Vitalizáló gyógynövényital

Nem láthatóak, nem hallhatóak, nem érezhetőek és mégis jelen vannak. Ezek az úgynevezett “szabad gyökök”, amik károsítják a testünkben lévő sejteket, az immunrendszerünket, a genetikai felépítésünket, és felelősek a bőr öregedéséért. Hogy ezzel ne okozzunk kárt a szervezetünknek antioxidánsokra és vitális anyagokra van szükségünk.

A termék tartalmaz:

Virágpor A virágpor gazdag a különböző vitális anyagokban, például olajokban, fehérjékben, aminosavakban, könnyen emészthető cukrokban, ásványi anyagokban, telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, nyomelemekben, enzimekben és flavonoidokban.
Zöld tea A zöld tea értékes antioxidánsokat tartalmaz és anélkül élénkít,a benne rejlő koffeintartalom miatt – hogy idegessé tenne. A zöld tea elűzi a fáradságot és felfrissíti a szellemet.
OPC Ezek az erős polifenolok antioxidáns hatásúak, ártalmatlanítják a káros szabad gyököket. A szőlőmag és szőlőhéj gazdag OPC-ben és felerősíti a C-vitamin hatását a szervezetben.

…és a további értékes gyógynövények:

Például: mezei katáng, réti legyezőfű, rózsaszirom, szederlevél, hibiszkuszvirág, kóladió, papaya levél, cickafarkfű, ginszenggyökér.

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra