Fiatalság forrása és férfierő
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Fiatalság forrása és férfierő

- Vitalizáló gyógynövényital

„A fiatalok felfogása az életkorról: “később leszek csak öreg“. Az érettebb korosztály életfilozófiája ugyanerről: “idős vagyok, de nem öreg“.
Ha a becsült életkorunk jelentősen eltér a valóditól, a vitalitásunk és az erőnk alábbhagy, akkor tennünk kell valamit. A korunkat sajnos nem tudjuk megváltoztatni, de a korai öregedésnek megálljt parancsolhatunk. A vitalitás és a férfiasság idősebb korban is megtartható. Annak érdekében, hogy a sejtjeinkben megfékezzük a korai öregedést, minden nap gondoskodnunk kell szervezetünk számára egy vitális anyagokból összeállított gyógynövénycsokorról. Így az új mottónk: “egészségesen és vitálisan öregedni”.

A termék tartalmaz:

Gyömbérgyökér Ez a fűszer már évezredek óta ismert az Ayurvéda gyógyászatban, mint magas hatóanyagú antioxidáns. Védi a sejteket a szabad gyökök káros hatásai ellen.
Vad jamszgyökér A „dél-amerikai burgonyát” az indiaiak már évszázadok óta használjáka fiatalításhoz és a revitalizációhoz. A modern tudomány megfejtette a hatásosságának titkát: a vad jamszgyökér DHEA-t tartalmaz, ami a szervezet által termelt antistressz- és fiatalító hormonok alapanyaga. Ez a hormon elősegíti a szellemi frissességet, széppé teszi a bőrt és egyben ránckisimító és fiatalító hatása van.
Ginszenggyökér Az ezer éves ázsiai fiatalító szer. A ginszeng elősegíti a vitalitást és a teljesítőképességet, új energiát ad.
Guarana magok A gyors kifáradás és az erőtlenség ellen hat, továbbá jótékonyan befolyásolja az életkedvet.
Kokacserje Az egész test vérellátásának elősegítésére szolgál és élénkíti a szellemet.
Perui ginszeng vagy Maca gyökér A maca gyökeret a fáradtság és erőtlenség ellen afrodizi-ákumként alkalmazzák és a férfihormon pótlására is használják.
B-komplex vitamin A B1, B2, B6, B12 vitaminokat, a biotint és a folsavat bőr- és idegvitaminnak is nevezik. Elősegíti az érrendszer egészséges működését, véd a magas homocisztein szint kialakulásától, ami a szívinfarktus és a szélütés rizikófaktora.

…és a további értékes gyógynövények:

Például: zöld tea, mezei katáng, szarszaparilla-gyökér, kardamom, ceyloni fahéj, édeskömény, ginkgo-biloba levelek, narancshéj, Angelika fű, Damiána levelek, gyermekláncfű gyökér, szegfűszeg, bors, boróka

 

 

 

 

 

 

 Vissza a Gyógynövényitalok oldalra