Jó emésztés
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Jó emésztés 

- Vitalizáló gyógynövényital

Elősegíti az emésztést és az anyagcserét

Az idegeskedés, a stressz, a gyorsételek és a gyors étkezés megterhelik az emésztést, gyomor- és bélirritációhoz vezetnek. Ennek elkerülhetetlen következményei a böfögés, gyomorfájás, hasi görcsök, gyomorégés, puffadás és hányinger, melyek a mindennapjainkat és közérzetünket is negatívan befolyásolják. A természetgyógyászat számos olyan gyógynövényt ismer, amelynek vitaminjai, keserű és vitális anyagai szabályozzák az emésztést, csillapítják a gyomor- és bélbántalmakat. A gyomra egészsége érdekében szánjon elegendő időt az evésre, alaposan rágjon meg minden falatot, hogy gyomra és belei ne nehezüljenek el. Este ne feküdjön le teli gyomorral!

A termék tartalmaz:

Édeskömény Az édeskömény elősegíti az emésztést és csökkenti a puffadást.
Kömény A kömény segíti a nehéz, zsíros ételek emésztését, és a káposztás ételeket is emészthetőbbé teszi.
Zöld ásványi talaj A zöld ásványi talaj megköti a bélben a salakanyagokat és a nehézkes anyagcseretermékeket, és természetes módon üríti ki azokat.
Orvosi angyalgyökér Ez a növényi kivonat serkenti az epefolyadék és az emésztőnedvek működését, segíti a zsírok felbontását.
Komplex multivitamin A C-vitamin erősíti a kötőszövetet, és antioxidánsként az E-vitaminnal együtt küzd a szabad gyökök ellen. A B-komplex vitamin, a B1, B2, B6 és B16 vitaminok elősegítik az anyagcsere helyes működését. A folsav és a biotin erősíti a bőrt és a hajat, a meszesedés megakadályozására a véredényeket rugalmasan és szabadon tartja.

…és a további értékes gyógynövények:

Például:ánizs, borsmentalevél, körömvirág, mezei katáng, csalán, fahéj, izsóp

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra