Karcsú és fitt
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Karcsú és Fitt 

- Vitalizáló gyógynövényital
l

Elősegíti a zsírégetést

Van úgy, hogy az ember nem érzi jól magát a saját bőrében, kövérnek érzi magát, ezért gyorsan elkezd diétázni. A tényleges súlyvesztés érdekében nagyon fontos a táplálkozás átalakítása és a testsúlyszabályozó rendszerünk finom irányítása. Ez a rendszer jeleket küld az agynak, ami telítettségérzetet és az éhségérzet csillapodását eredményezi. Annak érdekében, hogy ez a rendszer működésbe lépjen, elegendő időt kell hagyni az evésre és ivásra, alaposan és hosszan kell rágni, és az étkezések előtt egy pohár Oliva olaj emulziót meginni. A készítmény aktiválja a telítettségérzet központját és a testsúlyszabályozó rendszerünket, és anélkül telíti el a gyomrunkat, hogy kalóriát vittünk volna be.

A termék tartalmaz:

Mátétea levelek Elnyomja az éhséget és aktivizálja az emésztést.
Papaya A papaya emésztéskönnyítő és fehérjebontó enzimekben gazdag.
Almarostok / banánpelyhek Ezek olyan ballasztanyagok, amelyek elnyomják az éhségérzetet és elősegítik az emésztést. A belekben megkötik a méreganyagokat, majd kiürítik a szervezetből.
L-Karnitin Az L-Karnitin egy fontos vitális anyag, ami elősegíti a sejtek zsír-anyagcseréjét és energiatermelését.
C-vitamin A C-vitamin egy nagyon hatásos antioxidáns, ezenfelül elősegíti az L-Karnitin hatását.

…és a további értékes gyógynövények:

Például: csalán, golgotavirág, mezei katáng, jamszgyökér, édes kömény, levendula virág, ösztörűs veronika, gyömbérgyökér, bodzalevél

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra