Meghűlés
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Meghűlés 

- Vitalizáló gyógynövényital

Általános élettapasztalat, hogy a megfázás fokozatosan alakul ki, a nátha viszont hirtelen támad – aki reggel még jól érezte magát, délutánra már magas lázzal, fej- és végtagfájdalommal nyomja az ágyat. Nagymamáink is jól tudták, hogy ha melegen felöltözünk, akkor még a hideg évszakban is megvédhetjük magunkat a megfázás és nátha ellen. A melegítő Vitalizáló gyógynövényital olyan kiváló minőségű, jótékony hatású gyógyfüveket tartalmaz, amik már jól beváltak a hideg ellen.

A termék tartalmaz:

Bodza A bodza immunstimuláló polifenolban gazdag, izzasztó és melegítő hatása van. Hagyományosan a meghűléskor és a lázas hurut kialakulásakor alkalmazzák.
Réti legyezőfű A réti legyezőfű polifenolt és köpetoldó szaponint tartalmaz, ami csökkenti a köhögési ingert és erősíti a védekezőképességet.
Orvosi ziliz Az orvosi ziliz gazdag köpetoldó anyagokban, megkönnyíti a felköhögést és csillapítja a nyálkahártya irritációt a légutakban.
Szuhar A szuhar polifenolt tartalmaz, ami a nátha vírusai és a meghűlés baktériumai ellen hat, erősíti az immunrendszert és feloldja a slejmet.
C-vitamin A C-vitamin aktiválja a védekezőképességet és antioxidánsként támogatja az immunrendszert.

…és a további értékes gyógynövények:

Például:zöld tea, mezei katáng, rózsaszirom, szederlevél, hibiszkusz, kóladió, papayalevél, cickafarkfű, ginszenggyökér, párlófű

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra