Szél és időjárás
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Szél és időjárás 

- Vitalizáló gyógynövényital

Erősíti és támogatja a védekezőképességet

Az ellenálló képességnek nagyon fontos szerepe van az egészség és a jó közérzet megőrzésében. A helytelen étkezés, az egészségtelen életmód károsítja a test védekező funkcióját és ismétlődő fertőzésekhez, teljesítménycsökkenéshez és kimerültséghez vezethet. A védekezőképesség erősítéséhez kiváló minőségű vitális anyagokra van szükség. Különösen ősszel és télen vagyunk kitéve a hideg és változékony időjárás viszontagságainak, a vírusok és baktériumok okozta veszélyeknek. Segítse immunrendszerét kiváló minőségű vitális anyagokkal, erősítse védekezőképességét egy friss levegőn tett sétával és a hideg-meleg váltózuhannyal!

A termék tartalmaz:

Rooibos (vörös fokföldirekettye) Spirulina (kék-zöld alga): Az algakivonat kiváló minőségű fehérjével, aminosavval, alapvető zsírsavakkal és vitaminokkal segíti elő az immunrendszer megfelelő működését.
Kasvirággyökér A növény (echinacea-nak is nevezik) echinacin hatóanyagot tartalmaz, ami természetes módon stimulálja az immunrendszert, valamint természetes antimikrobás és fertőzés-gátló: véd a baktériumok, vírusok, gombák és egyéb kórokozó mikrobák ellen.
Fagyöngy A fagyöngy stimulálja az immunrendszert, és védi a sejteket a kórokozókkal szemben.
Fahéj A fahéj a hagyományos ázsiai orvoslásban évezredek óta ismert drága fűszer és orvosság. Ezt antibiotikus és gyulladás gátló hatásának köszönheti.
Indiai bazsalikom A “szent bazsalikom” egy tradicionális gyógynövény, aminek egészségjavító és gyulladás gátló hatása van.
Cink A cink egy fontos nyomelem a védekezőképesség erősítésére. A vírusok és baktériumok ellen támogatja az immunrendszert. A hideg és náthaveszélyes időszakban alkalmazza naponta!

…és a további értékes gyógynövények:

Például:ginszenggyökér, mezei katáng, zöld tea, hibiszkusz, gyermekláncfűgyökér, szegfűszeg, kardamom, bors

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra