Szépség
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Szépség 

- Vitalizáló gyógynövényital

Elősegíti a bőr, a haj és a kötőszövet természetes működését

A sugárzó bőr, a dús, fénylő haj, az erős körmök, a feszes kötőszövet a vonzó külső meghatározói és javítják a közérzetünket. A mindennapi életünket a stressz, a környezeti ártalmak, a rossz táplálkozás és a kevés mozgás jellemzi. Ez az életforma veszélyezteti az egészségünket és a jó közérzetünket. Hiányoznak az életünkből azok a vitális anyagok, amik energiával látják el milliónyi sejtünket, és a szervezetünket optimálisan működtetik.

A termék tartalmaz:

Zab A zab kiváló minőségű szénhidrátokat, ballasztanyagokat, oldható kovasavat és ásványi anyagokat tartalmaz. A kovasav fontos az egészséges és ránctalan bőrhöz, az erős körmökhöz és a ragyogó hajhoz.
Zöld ásványi talaj A zöld ásványi talaj kovasavat, kalciumot, magnéziumot és fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz.
Dió A dió értékes és alapvető Omega-3 zsírsavakkal látja el a bőrt. Csökkenti a mitesszer, a neurodermitis (bőrviszketés idegi okokból) és az ekcéma előfordulását. Csillapítja a száraz, gyulladt bőrt és enyhíti a viszketést.
Bojtorján gyökér Fontos az egészséges bőrhöz és elősegíti a hajnövekedést.
Komplex multivitamin A C-vitamin erősíti a kötőszövetet, és antioxidánsként az E-vitaminnal együtt küzd a szabad gyökök ellen. A B-komplex vitamin, a B1, B2, B6 és B16 vitaminok elősegítik az idegszövet és az agy működését, valamint nagyon fontosak az egészséges és feszes bőr számára. A folsav és a biotin erősíti a bőrt és a hajat és a meszesedés megakadályozására a véredényeket rugalmasan és szabadon tartja.
Szelén-élesztő A szelén nyomelem elősegíti az immunrendszer hatékonyságát a szabad gyökökkel szemben, megerősíti a pajzsmirigyet és szabályozza a hormonháztartást.

…és a további értékes gyógynövények:

Például: körömvirág, csalán, mezei katáng, közönséges galaj, narancshéj, szederlevél, málnalevél, petrezselyem gyökér

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra