Változókor
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Változókor 

- Vitalizáló gyógynövényital

Segítség a változókorban

 

A változókor minden nő életében egy jelentős fordulópontot jelent. Azt, hogy ezt az életszakaszt miként fogjuk fel, teherként, lelki károsodásként, vagy egy új életforma egyszeri lehetőségeként, csak azon múlik, hogy a hormon- és anyagcsere-átállást aktívan alakítjuk-e. A hormonszabályozó növényi kivonatok, vitális anyagok segítenek a kiegyensúlyozott élet és a jó közérzet kialakításában.

A termék tartalmaz:

Közönséges palástfű A közönséges palástfű növényi hormonjai kompenzálják a változókorban bekövetkező egyensúly felborulást, csökkentik a kísérő jelenségeket, mint például a mellfeszülést, verejtékezést és az érzelmi ingadozást.
Körömvirág A körömvirágnak gyulladás gátló, görcsoldó hatása van, és ösztrogén növényi hormont tartalmaz.
Vasfű Ez a szubtrópusi növény polifenolokban, növényi hormonokban és antimikrobiális hatóanyagokban gazdag.
Réti here A réti here izoflavonokat és flavonoidokat tartalmaz, mint a daidzein és a genistein (szójaizoflavonok), amiknek kiegyenlítő és ösztrogén hatása van.
Komplex multivitamin C-vitamin erősíti a kötőszövetet és antioxidánsként az E-vitaminnal együtt küzd a szabad gyökök ellen. A B-komplex vitamin, a B1, B2, B6 és B16 vitaminok a folsavval és a biotinnal együtt elősegítik az idegek működését és stabilizálják a hormonrendszert.

…és a további értékes gyógynövények:

Például: levendula, mezei katáng, komlótoboz, cickafarkfű, csalángyökér, kamilla, rozmaringlevél, csipkebogyóhéj, hibiszkusz, zsályalevél

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra