Vízhajtó
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Vizhajtó 

- Vitalizáló gyógynövényital

Erősíti a vesét és rendben tartja a húgyvezetéket

 

A test salak – és káros anyagainak nagy részét a vese méregteleníti. De a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a stressz és az élvezeti szerek, mint például a dohányzás és az alkohol, veszélyeztetik a vese működését és csökkentik a szerv szűrőfunkcióját. Ezért nagyon fontos, hogy ápoljuk és gondozzuk a vesénket. Az elegendő folyadék, az enyhe vízhajtás és a hólyaghurut elleni védelem elősegíti a vese működését.

A termék tartalmaz:

Csalán A csalán értékes tisztító és vizelethajtó tulajdonsággal rendelkezik és magas flavonoid tartalmának köszönhetően véd a hólyaghurut kialakulása ellen.
Tarackgyökér A tarackgyökérnek hasonló tulajdonságai vannak, mint a csalánnak: vízhajtó, és véd a hólyaghurut, vesegyulladás kialakulása ellen.
Nyírfa A nyírfának vízhajtó tulajdonsága van és megelőzi a vesekövek kialakulását.
Vörös szantálfa Gyulladáscsökkentő hatása van, valamint stimulálja az immunrendszert.
Komplex multivitamin A C-vitamin erősíti a kötőszövetet, és antioxidánsként az E-vitaminnal együtt küzd a szabad gyökök ellen. A B-komplex vitamin, a B1, B2, B6 és B16 vitaminok elősegítik a vese működését és nagyon fontosak az egészséges húgyút számára. A folsav és a biotin a véredényeket rugalmasan tartja.

…és a további értékes gyógynövények:

Például: babhüvely, porcika, gyermekláncfűgyökér, mezei katáng, édes kömény, kóladió, spárgagyökér, hangavirág, kardamom

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra