Meghűlés és Szénanátha olaj
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?

Meghűlés és Szénanátha olaj

Az illóolajok a növényekben csak alacsony koncentrációban (0,1-5%) fordulnak elő. Egy csepp rózsaolaj előállításához több mint 300 friss virágot kell leszedni a reggeli szürkületben. Az illóolajokat a vízgőz-desztillációval nyerik ki. Egy kilogramm levendulaolajhoz 700kg levendula virágot kell desztillálni. A világpiacon egy kilogramm rózsaolaj 8.800 euróba kerül. Ez a drága olaj több mint 400 komponensből áll, amelyekből ezidáig csupán kb. 200-at analizáltak. 34 liter zsályateát kellene meginnunk ahhoz, hogy hasonló hatást érjünk el, mint egy csepp zsálya olaj. Újra és újra megpróbálták az illóolajokat szintetikusan is előállítani, és ezzel meghamisítani a természetes olajokat. De az orvosi célú aromaterápiához mindenképpen a 100%-osan tiszta természetes illóolajok és aromaesszenciák szükségesek. A természetes olajokhoz hozzáadott szintetikus aromák és kémiai adalékok nem az ismert hatásokat váltják ki, és intoleranciát, bőrirritációt idézhetnek elő.
Az aromaterápia természetesen nem egy csodaszer, amely rövid idő alatt mindent helyrehoz, amik az évek alatt az egyensúlyból kibillentek. Nem is az akut megbetegedések kezelésének a kiváltója. De ugyanakkor az illóolajok sok esetben igazi segítséget jelenthetnek.

Ez az illóolaj keverék tömjénből, szuharból, vérnarancsból, levendulából, jegenyefenyő tűleveléből, borsmentából, kamillából kivont 100%-ban természetes illóolajok egyedülálló összetételét, valamint mandulaolajat tartalmaz. A magas koncentrátumú illóolajokat a külső (bőrre) vagy belső használatához zsíros olajokkal kell hígítani. A Meghűlés- & Szénanáthaolajhoz kiváló minőségű mandulaolajat adagoltak, ami még a nyálkahártyát is ápolja .

Az Quality Life Testápolórendszerrel történő zuhanyzáshoz keverjünk össze 0,5 ml (1 pipetta) Meghűlés és Szénannáthaolajat 20 ml natura plus olajjal, majd adjuk hozzá a zuhanyvízhez.

Inhaláláshoz (egészséges vízgőz) adjon 5 csepp Meghűlés és Szénanáthaolajhoz 300 ml forró vízhez.

Belső használatra keverjünk össze 1 pipetta (0,5 ml) Meghűlés és Szénanáthaolajat 20 ml Quality Life Italrendszerrel előállított oliva olajjal és vízzel. Az így kapott energetizált pohár (200 ml) vízben keverjünk el 1 kávéskanál Meghűlés Vitalizáló gyógynövényitalt. Reggelenként és esténként ajánlatos egy pohár gyógynövényital elfogyasztása. Az illóolajok egyesülnek a vitalizáló gyógynövénykeverékek revitalizáló gyógynövényeivel, így tudják kifejteni teljes gyógyhatásukat.

A hatásnöveléshez a Meghűlés- & Szénanáthaolajat hígítatlanul masszírozza az akupunktúrás pontokba.

 Fokozhatja az illóolajok hatásmechanizmusát, ha az olajokat kb. 20-30 másodpercen keresztül alaposan bedörzsöli a megadott pontokba. Remekül kiegészíti a Schumann-féle rezonanciát hasznosító 3D Biorezonanciás Trénert

A Meghűlés- & Szénanáthaolajnak köptető, gyulladás gátló, nyugtató, tisztító és görcsoldó hatásai vannak.

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra