Tömjén és Mirhaolaj
Mire Megoldás?
Hol a Megoldás?
 
 

Tömjén és Mirhaolaj

Az illóolajok a növényekben csak alacsony koncentrációban (0,1-5%) fordulnak elő. Egy csepp rózsaolaj előállításához több mint 300 friss virágot kell leszedni a reggeli szürkületben. Az illóolajokat a vízgőz-desztillációval nyerik ki. Egy kilogramm levendulaolajhoz 700kg levendula virágot kell desztillálni. A világpiacon egy kilogramm rózsaolaj 8.800 euróba kerül. Ez a drága olaj több mint 400 komponensből áll, amelyekből ezidáig csupán kb. 200-at analizáltak. 34 liter zsályateát kellene meginnunk ahhoz, hogy hasonló hatást érjünk el, mint egy csepp zsálya olaj. Újra és újra megpróbálták az illóolajokat szintetikusan is előállítani, és ezzel meghamisítani a természetes olajokat. De az orvosi célú aromaterápiához mindenképpen a 100%-osan tiszta természetes illóolajok és aromaesszenciák szükségesek. A természetes olajokhoz hozzáadott szintetikus aromák és kémiai adalékok nem az ismert hatásokat váltják ki, és intoleranciát, bőrirritációt idézhetnek elő.
Az aromaterápia természetesen nem egy csodaszer, amely rövid idő alatt mindent helyrehoz, amik az évek alatt az egyensúlyból kibillentek. Nem is az akut megbetegedések kezelésének a kiváltója. De ugyanakkor az illóolajok sok esetben igazi segítséget jelenthetnek.

A Tömjén & Mirhaolaj tömjénből, mirhából és szuharból kivont 100%-ban természetes illóolajokat, valamint kiváló minőségű, hidegen sajtolt sárgabarackmag olajat és mandula olajat tartalmaz. Az erősen koncentrált illóolajokat a külső (bőrre) vagy belső használathoz zsíros olajokkal kell hígítani. A Tömjén & Mirhaolajat az Quality Life Italrendszer segítségével hozzákeverik az energetizált vízhez és a vitalizáló gyógynövénykeverékekkel egyesítve fejti ki komplett hatását.

Az Quality Life Testápolórendszerrel történő zuhanyzáshoz keverjünk össze 0,5 ml (1 pipetta) Tömjén & Mirhaolajat 20 ml natura plus olajjal majd adjuk hozzá a zuhanyvízhez.

Inhaláláshoz (egészséges vízgőz) adjon 5 csepp Tömjén & Mirhaolajat 300 ml forró vízhez.

Belső használatra : keverjünk össze 1 pipetta (0,5 ml) Tömjén & Mirhaolajat 20 ml QL Italrendszerrel előállított oliva olajjal és vízzel. Az így kapott energetizált pohár (200 ml) vízben keverjünk el 1 kávéskanál Mozgékonyság és hajlékonyság – Vitalizáló gyógynövényitalt. Reggelenként és esténként ajánlatos egy pohár gyógynövényital elfogyasztása. Az illóolajok egyesülnek a vitalizáló gyógynövénykeverékek revitalizáló gyógynövényeivel, így ki tudják kifejteni teljes gyógyhatásukat.

A hatásnöveléshez a Tömjén & Mirhaolajat hígítatlanul masszírozza az akupunktúrás pontokba.
Fokozhatja az illóolajok hatásmechanizmusát, ha az olajokat kb. 20-30 másodpercen keresztül alaposan bedörzsöli a megadott pontokba. Remekül kiegészíti a Schumann-féle rezonanciát hasznosító 3D Biorezonanciás Trénert

A Tömjén & Mirhaolajnak gyulladás gátló, görcsoldó, fájdalomcsillapító, kiegyensúlyozó, köptető, nyugtató, baktérium- és vírus rezisztens hatásai vannak.

 

 

 

 

 

Vissza a Gyógynövényitalok oldalra